Siirry suoraan sisältöön

IKKUNANPESU PORI

KLEFFA on Porin johtava ikkunanpesuyritys, joka tarjoaa ammattimaisia ikkunanpesupalveluita Porissa, Ulvilassa, Harjunpäässä, Söörmarkussa, Noormarkussa, Ruosniemellä ja lähialueilla.

Ikkunanpesupalvelu Pori

Kleffa Siivouspalvelut on hyvämaineinen kotisiivouspalvelu, joka palvelee asiakasta Porissa ja sen lähiseudulla. Porin Kleffa-siivouspalvelut tarjoavat poikkeuksellista ikkunanpesupalvelua ja lyömätöntä asiakaspalvelua. Asiantuntijamme ja hyvin koulutettu henkilökuntamme tekevät työn puolestasi! Käytämme parhaita saatavilla olevia harjoja puhdistaaksemme ikkunasi turvallisesti. Puhdistamme ikkunoiden karmit ja poistamme karmeista tahrat ja tahrat sekä kaikki oviin tai ikkunoihin jääneet jäämät. Olemme ylpeitä Porin ikkunanpesun tasosta, emmekä jää lyömään laadusta tai vastineesta rahalle. Olemme niin luottavaisia ​​palveluumme ja tahrattomaan viimeistelyyn, että annamme 100% takuun kaikille suoritetuille töille. Joten jos et ole tyytyväinen ikkunoihin, palaamme takaisin ja korjaamme ongelman.

Tietoja ikkunanpesusta

  • Huomioithan, että siivojalla pitää olla esteetön pääsy ikkunoille, joten siirräthän painavat huonekalut edestä pois
  • Ikkunat voivat olla maks. 3 metriä tai vähemmän maanpinnan yläpuolella ja aueta sisäänpäin ja sivuttain, pääsy kaikkiin kerroksiin
  • Sääolosuhteiden ollessa armottomat ikkunanpesulle, siirrämme ikkunanpesuaikaa.
  • Tuomme siivousaineet ja -välineet, mutta käytämme kodistasi löytyvää ämpäriä ja porrasjakkaraa.
  • Ikkunanpesun minimiaika on 2 tuntia.

Ikkunoiden puhdistuksessa kysytään useimmiten: mikä ruutu on?

Tämä on tärkeää, koska se on hinnoittelumme tärkein tekijä! Onneksi lasien laskeminen on yksinkertaista.

Window Cleaning
Ikkunalasi on lasipala, joka on erotettu jakajalla. Jos kosketat lasia fyysisesti ja vedät kätesi sen päälle, joka kerta, kun nostat kätesi lasista koskettaaksesi seuraavaa kappaletta, sitä pidetään erillisenä ruutuna.
Parhaan mahdollisen puhdistuksen takaamiseksi työskentelemme yksi ruutu kerrallaan. Pesemme jokaisen ruudun erikseen, varmistaen, että pääsemme syvälle kulmiin, ja vetoamme lasin. Käytämme pyyhettä lasin ja kehyksen reunojen kaikkiin yksityiskohtiin. Lähes yhtä paljon aikaa kuluu pienen ruudun puhdistamiseen kuin suuri ikkuna yksityiskohtien vuoksi. Se vie aikaa ja vaivaa, mutta tuloksena oleva kiilto on enemmän kuin sen arvoista!