Siirry suoraan sisältöön
Cleaning Kit

USEIN KYSYTTYÄ

Yleistä
Neuvomme kaikkia asiakkaita jättämään pinnat tyhjiksi, jotta he voivat käyttää aikaa puhdistamiseen eivätkä tavaroiden siirtämiseen paikasta toiseen. Varmista esimerkiksi, että pesualtaassa ei ole likaisia astioita tai että lelut on kerätty lattialta.

Käytämme aina kodistasi löytyviä imuria, moppia ja ämpäriä. Kleffan ympäristöystävälliset siivousaineet. ja -tarvikkeet kuuluvat tilaukseesi (8 €/kerta) varmistaaksemme erinomaisen siivouslopputuloksen.

Rakastamme eläimiä! 🙂 Ilman muuta voi olla, mutta asiakkaan velvollisuutena on pitää huolta siitä, että siivoojalla on työrauha. Lisäksi, lemmikki on aina asiakkaan vastuulla.

Kaikki palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia! Kotitalousvähennys on vuonna 2022 60 % eli esimerkiksi tilatessasi säännöllisen siivouksen, tuntihinta onkin noin 15,20 €/h. Voit lukea kotitalousvähennyksestä lisää täältä. Tarvittaessa saat myös neuvoja ja vastauksia askarruttaviin kysymyksiisi asiakaspalvelustamme puhelimitse 040 364 0500 tai sähköpostilla info@kleffa.fi

Ilmoitamme sinulle etukäteen jos siivoojasi on myöhässä ja ratkaisemme tilanteen sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Siivouksen kestoon myöhästyminen ei vaikuta.

Suosittelemme, että käyt ensimmäisellä siivouskerralla yhdessä siivoojan kanssa läpi kotisi erityispiirteet, jotta hän voi huomioida ne työskennellessään. Ole huoletta, siivoojamme ovat alansa ammattilaisia ja osaavat myös kysyä tarvitsemansa asiat.

Tottakai voit! Suosittelemme kuitenkin, että annat siivoojalle työrauhan ja vietät säästyneen ajan esimerkiksi harrastustesi parissa. Voit siis olla kotona tai viettämässä aikaa muualla. Päätöksen teet itse!

Maksaminen

Valitsitpa maksun ennen siivousta tai sen jälkeen, lähetämme sähköpostiisi sähköisen laskun, joka voidaan maksaa verkkopankkisi avulla. Huomaa, että jokaisella laskulla on 14 päivän maksuaika.

Mikäli joudut jostakin syystä peruuttamaan tehdyn varauksen, palautamme maksusi täysimääräisenä kahden viikon sisällä peruutuksen vastaanottamisesta. Huomioithan, että alle 48 tuntia ennen siivousta tehdystä peruutuksesta veloitamme Tilausehtojemme mukaisesti täyden siivousta vastaavan summan. Tosin, sairastapaukset käsittelemme eri tavoin.

Voit luottaa siihen, että siivous tehdään sovitusti maksoitpa heti tai jälkikäteen. Saat siivouksen jälkeen mahdollisuuden hyväksyä tehdyn siivouksen ja siivouksillamme on 100 % onnellisuustakuu. Mikäli siivous valmistuukin maksamaasi kestoa lyhyemmässä ajassa, niin hyvitämme tietenkin sinulle käyttämättä jääneen ajan.